Fitness

Uniek fitnessarrangement 

Het sportbedrijf van de gemeente Tilburg biedt leden van verenigingen een fitnessarrangement aan. Dit arrangement houdt in dat alle verenigingsleden van 18 jaar en ouder voor een bedrag van € 90,00 per jaar gebruik kunnen maken van de fitnessruimte in het sportcomplex Kwadraat. Dit kan op de volgende dagen en tijden: 

Maandag t/m donderdag: 7.00 uur – 8.30 uur / 16.00 uur – 22.30 uur
Vrijdag: 7.00 uur – 8.30 uur / 16.00 uur – 21.30 uur
Zaterdag en zondag: 9.00 uur – 13.00 uur 

Wat moet ik doen om er gebruik van te maken?

U moet een aanvraagformulier invullen en laten ondertekenen door het bestuur van de vereniging. Klik hier voor het formulier. In combinatie met een geldig legitimatiebewijs kunt u het fitnessarrangement dan bij een van de verkooppunten kopen. 

Verkooppunten

Sportcomplex De Drieburcht

Sportcentrum Reeshof

Sportcomplex T-Kwadraat

Recreatiebad Stappegoor

Hoe kan ik het formulier laten ondertekenen door het bestuur.

U moet eerst zelf het aanvraagformulier invullen en ondertekenen. Als u de mogelijkheid heeft om documenten in te scannen, dan kunt u het formulier per mail versturen naar voorzitter@reumatilburg.nl. Kunt u niet scannen, dan kunt u het formulier per post toesturen. Het postadres vindt u op deze website onder ‘contact’. Omdat de postbus niet dagelijks geleegd wordt, kan het iets langer duren voor wij het formulier kunnen ondertekenen en terugsturen.

Let op: het fitnessarrangement is voor alle leden van alle Tilburgse verenigingen. Er is geen speciale begeleiding voor mensen met reuma aanwezig.

In samenwerking met ReumaNederland

Zoeken