Roode Roos

Voedingssupplementen:

Leden hebben een streepje voor! 

Voedingssupplementen met voordeel voor leden 

Leden van Reuma Patiënten Vereniging Tilburg e.o. kunnen tot 25 procent korting krijgen bij het bestellen van voedingssupplementen via De Roode Roos. Deze service willen wij graag onder de aandacht brengen. 

De Roode Roos BV levert al 20 jaar orthomoleculaire voedingssupplementen van diverse fabrikanten tegen een gereduceerd tarief. Dit doen zij op een volstrekt onafhankelijke wijze. 

De prijzen bij de Roode Roos liggen tot 25 procent lager dan de huidige publieks-advies prijzen (winkelprijzen). Met korting bestellen via De Roode Roos kan via een recept van een behandelaar, of door betalend lid te zijn van een patiëntenvereniging als de onze. Betalen kan via automatische incasso of via een factuur waarbij een betalingstermijn geld van 30 dagen. 

De Roode Roos vraagt u om eens per jaar een bewijs te tonen van de betaling van uw contributie aan Reuma Patiënten Vereniging Tilburg e.o. Dat is voorwaarde voor het verkrijgen van de kortingen op de meer dan 4000 producten die de Roode Roos in voorraad heeft. 

,,Jaarlijks krijgen we vele tienduizenden bestellingen binnen’’, weet directeur Bert Hendriks van De Roode Roos. ,,Onder hen zijn vele honderden leden van andere afdelingen van de Reuma Patiënten Vereniging. 

Zij bestellen per mail, via internet, telefonisch of per brief. 

,,Wij zijn geen commerciële organisatie’’, benadrukt Hendriks. ,,We hebben geen plannen om in de toekomst de omzet te vergroten anders dan door autonome groei. We gaan door met wat we nu ook al doen: het bedienen van patiënten met voedingssupplementen’’. 

Kijk voor meer informatie op www.derooderoos.nl Via deze site kunt u ook bestellen. Als u geen internet heeft, kunt u voor het aanvragen van een prijslijst van De Roode Roos tijdens kantooruren bellen De Roode Roos via 070-3010701

In samenwerking met ReumaNederland

Zoeken